Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@19:10:47 GMT

افت بازار با چاشنی هیجان

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۹۲۷۴

در بازار دیروز زمان قطعی عرضه اولیه ۱۰ درصد سهام شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان مشخص شد. در پی برگزاری جلسهمعارفه تأمین سرمایه لوتوس پارسیان فردا، ۵۰۰ میلیون سهم «لوتوس» با محدوده قیمتی ۱۹۵ تا ۲۰۵ تومانی هر سهم در بازار دوم معاملات بورس تهران روانه میز فروش می شود.در این رویداد سهمیه هر فرد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰۰۰ سهم و با سرمایه ۴۱۵ هزار تومانی تعیین شده که با توجه به تجارب گذشته و استقبال متقاضیان، این سهمیه تغییر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار دیروز در گروه برقی سازمان خصوصی‌‌سازی «آلومینیوم المهدی»را به «مپنا» داد. سازمان خصوصی‌‌سازی شرکت آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال را بدون برگزاری مزایده و از طریق مذاکره به شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) واگذار کرد.

در گروه غذایی، شهد خوی دیروز از پیشنهاد هیات‌مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده درخصوص افزایش سرمایه خبر داد براین اساس سرمایه شرکت از مبلغ ۲۰۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال (۹۹ درصد) از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی افزایش خواهد یافت.در گروه خودرویی نیز برنامه افزایش سرمایه ایران خودرو از محل تجدید ارزیابیزمین اعلام شد.هیات مدیره ایران خودرو در گزارش تفسیری مدیریت اعلام کرد برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی زمین را در دستور کار دارد اما درصد آن مشخص نیست، ولی احتمالا بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ درصد و در صورت تصویب، سال آینده عملی خواهد شد.

در گروه خودرویی همچنین مدیرعامل جدید سایپا در اولین اظهارنظر، اقدام به اعلام اولویت‌های اصلی کرد و گفت: برنامه‌ها را اولویت‌بندی و بر اساس سیاست‌های وزارت صنعت اقدام خواهیم کرد. میرجواد سلیمانی که دیروز در رویدادی غیر‌منتظره جانشین محمدرضا سروش بعد از ۴ ماه مدیریت شد در جلسه معارفه خود گفت: اولویت اول در سایپا، مشتری‌مداری است که در این زمینه مشکل داشتیم و باید با همت و تلاش در جهت رفع مشکل تاخیر در تعهدات تلاش کنیم و رضایت همه مشتریان را به‌دست آوریم. وی افزود: بحث دوم افزایش تیراژ تولید است و باید با همکاری زنجیره تامین بر اساس برنامه‌ریزی دقیق، تولید را افزایش و برنامه‌های سایپا و سیاست‌های وزارت صنعت را پوشش دهیم.سلیمانی خاطرنشان کرد: موضوع دیگر مشکل تنوع محصول است که باید با برنامه‌ریزی، نیاز مشتریان را برطرف کنیم. در این راستا با همکاری مرکز تحقیقات سایپا و دانشگاه‌ها در دو مبحث افزایش عمق داخلی‌سازی و تولید محصولات با تکنولوژی روز فعالیت خواهیم کرد.

در این گروه همچنین مدیرعامل شرکت ایران خودرو دیزل از شماره‌گذاری و تحویل ۶۳ دستگاه اتوبوس درون‌شهری به سازمان اتوبوسرانی شیراز و در جریان بودن قراردادهای جدید خبر داد.مهدی یونسیان اعلام کرد: ۶۳ دستگاه اتوبوس درون‌شهری تحویل‌ شد که آخرین محموله از تعهد تحویل محصولات در قرارداد شرکت ایران خودرو دیزل با سازمان اتوبوسرانی شیراز است که بخش عمده آن پیش از این تحویل شده و درحال فعالیت در خطوط اتوبوسرانی است.وی افزود: با وجود تکمیل قرارداد ایران خودرو دیزل با سازمان اتوبوسرانی شیراز، مذاکرات دیگری درخصوص امضای قراردادهای جدید و استفاده از سایر محصولات این شرکت در ناوگان حمل‌ونقل عمومی در جریان است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان عنصری کلیدی در راستای ارتقای سطح زندگی مردم باید مورد توجه قرار گیرد و شرکت ایران خودرو دیزل برای نوسازی ناوگان فرسوده حمل‌ونقل عمومی و تولید محصولات مورد نیاز آمادگی کامل دارد.یونسیان ادامه داد: طبق آمارهای منتشره بیش از ۱۷ هزار دستگاه اتوبوس درون‌شهری فرسوده در خطوط اتوبوسرانی درحال فعالیتند و ایران خودرو دیزل به‌عنوان بزرگ‌ترین‌ تولیدکننده خودروهای تجاری با توجه به برخورداری از توان تولید محصولاتی با استانداردهای روز دنیا در طرح نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی سهیم است.در این گروه همچنین در جریان جلسه روز گذشته مجلس، گزارش کمیسیون صنایع در مورد طرح یک فوریتی ساماندهی بازار خودرو مطرح شد که با موافقت ۱۰۴ نماینده به تصویب رسید.در مجموع بازار دیروز بازاری منفی بود که در آن ارزش معاملات (با احتساب معاملات بلوکی و اوراق مشارکت) در بورس به رقم ۵۶۵میلیارد تومان و در فرابورس به ۴۶۴میلیارد تومان بالغ شد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ نسبت به روزهای گذشته افت و خیز زیادی پیدا کرده تا جایی که امروز قیمت بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایشی است.

کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۱ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۸۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۸ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۱۸ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۰ میلیون تومان، تارا دستی ۷۹۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۶ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۴۶ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۵۷ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۳ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، محصولات بهمن‌موتور با افت‌وخیز شدید قیمت روبه‌رو است.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی‌.ام‌.سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۸۹ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۸ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750739

دیگر خبرها

  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • هفت پله قرمز بورس
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه